Polseres Vermelles

Bona niit! 😀

Avui us vinc a parlar de la meva serie de TeleVisió preferida:

Polseres Vermelles

De ben segur que heu sentit alguna vegada aquest titol 😉

De que va?

Dons va d’un grupet de nois que van posar-se una polsera

vermella com a símbol d’amistat i van aconseguir demostrar

que, fins i tot en els pitjors moments, és tenien els uns als

altres i tots és respatllaven. Des d’aleshores han passat

moltissimes coses!

Personatges:

  • Lleó:(Àlex Monner). El líder. Té 15 anys i en fa dos que està internat a l’hospital. Pateix càncer i té una cama amputada. És el company d’habitació del Jordi. Com és el que porta més temps ingresat és el veterà del grup i només el visita la seva germana Gavina.
  • Jordi:(Igor Szpakowski). El segon líder (que seria líder si no hi hagués líder). Arriba a l’hospital quan comença la sèrie. Té 14 anys. Té càncer i li han d’amputar la cama. Vé d’Andorra ( molt a prop meu jeje 😛 ), els seus pares se separen però la seva mare sempre el va a visitar i es preocupa molt per ell.
  • Cristina (Joana Vilapuig) La noia. És l’única noia dels “Polseres”. Viu a una altra planta, pateix anorèxia. La seva germana es cuida d’ella i l’ajuda a que mengi.
  • Ignasi (Mikel Iglesias) El el més guapo però no gaire carinyos tot i que va canviant. Arriba per un desmai i es queda a l’hospital. Al principi no vol amics, però com que s’ha de quedar un temps a l’hospital s’uneix als polseres. Pateix d’una malaltia del cor. El seu pare no el va a visitar, en el seu lloc va la dona del seu pare que és com la seva mare. Es mor durant una operació.
  • Toni(Marc Balaguer). El llest. És el noi més gran dels “Polseres”, però sembla un nen petit. Té el síndrome d’Asperger, això el fa ser una mica estrany. Entra a l’hospital per un accident de moto. Té problemes perquè va agafar la moto sent menor d’edat i el seu avi està preocupat que no li treguin la custòdia. Els seus pares van morir en un accident.
  • Roc(Nil Cardoner). L’imprescindible. És el nen del grup. Està en coma per una caiguda d’un trampolí a una piscina. Es el company d’habitació de l’Ignasi. La seva mare sempre el va a veure i li parla, a més es dedica a ser l’animadora dels nens de l’hospital perquè així el pot veure cada dia. Ell té una relació molt especial amb en Toni perquè pot parlar amb ell encara que estigui en coma.

Us convido a que, com jo, disfruteu cada dilluns a les 10:30 de la nit a TV3 d’un bon capitol de… POLSERES VERMELLES  

Adeeeu!! 😉

 

Anuncis

Deixa un comentari sobre el que penses

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s