Per a que serveix un toc a FB ?

Hola! 😀

Avui us vull parlar sobre una funció de Facebook anomenada “toc”. Aqui us deixo la informació sobre per a que serveix

Què és un toc?

La funció “Donar un toc” es pot utilitzar per a diverses funcions a Facebook. Per exemple, pots donar un toc als teus amics per saludar-los. Si fas un toc a un usuari que normalment no té accés al teu perfil, ell podrà veure temporalment la teva informació bàsica, d’ocupació i de formació. Si fas un toc a algú, aquest rebrà un avís de toc a la seva pàgina d’inici.

Què passa quan dono un toc a algú?

Quan dónes un toc a algú, apareixerà una icona de toc a la seva pàgina d’inici amb l’opció de “Eliminar toc” o “Retornar el toc”.

He amagat un toc. Hi ha alguna manera de recuperar-lo?

Una vegada que s’oculta un toc, desapareix per sempre. No obstant això, els records duren tota la vida. Ah, i ocultar un toc permet que l’altra persona torni a donar-te un toc, el que sempre és bo.
Així que com vam poder llegir es tracta d’una de les funcions més inútils dels últims temps, si vols saludar un amic el millor serà deixar-li un hola al seu perfil i ja esta, però hi ha gent que prefereix això i és vàlid, jo ho havia fet perquè sí i ni sabia que significava. 😛

Per altra banda la traducció de Facebook no estaria molt bé emprada ja que la funció original és ‘poke’ que en la llengua anglesa té un significat d’empènyer, colpejar o tocar lleument amb els dits que seria el més correcte. Encara que en l’especificació en anglès FB comenta que van pensar que seria cool tenir una característica que no tingués un propòsit específic. Persones interpreten el poke en moltíssimes maneres diferents, nosaltres recolzem que creus teus propis significats.

Total que és una funció que és el que tu vols que sigui! 😀

Adeeu!! 😉

Anuncis

Deixa un comentari sobre el que penses

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s