Mario Bros

Mario Bros és un videojoc d’aventura desenvolupat per Nintendo en l’any 1983. Els germans Mario són dos fontaners , Mario i Luigi . L’objectiu del joc és derrotar a tots els enemics en cada nivell . Com més nivells creuin els germans Mario , major serà la dificultat i el nombre d’enemics que apareixen .
Igual que molts altres jocs de Nintendo, Mario Bros compta amb un sistema de puntuació . Els punts poden ser obtinguts de diverses maneres , ja sigui per recollir monedes o derrotant enemics . El jugador pot obtenir punts per derrotar a diversos enemics un per un , i després podrà participar en una ronda de bons que li dóna l’oportunitat de reunir més punts .

Les puntuacións

Durant el joc apareixen diferents ítems que un pot anar agafant per avançar d’una manera més fàcil , o simplement per augmentar la puntuació.

Els blocs – En els nivells superficials són de color groc o platejat mentre que en els subterranis són de color blau- , que poden tenir o no altres ítems ocults dins d’ells ;
El bloc d’interrogació , que és el primer a observar . El contingut d’aquest pot variar , ja que pot contenir 1 moneda
1 xampinyó vermell, 1 flor i 1 estrella.
L’estrella , que torna invulnerable durant uns segons a Mario / Luigi ( Star Mario / Luigi ) ;
La planta creixent ( Beanstalk ) , que està oculta en blocs i permet a Mario enfilar per ella al cel i recollir un gran nombre de monedes .
Les monedes , que ajuden a augmentar la puntuació general . Després de recollir 100 d’elles , s’obté una vida extra.
Com a joc de plataformes , Super Mario presenta un sistema de puntuació , basat en tres mitjans fonamentals :
Cada nivell té un límit de temps- el qual va reduint a mesura que s’avança als nivells finals- que influeix en la puntuació . Mentre menys es demori en finalitzar un nivell , major serà la puntuació ;
Aconseguint monedes que apareixen en tots els nivells , algunes a simple vista , altres dins de blocs o en ingressar en determinats Warp Pipes ( canonades transportadores ) i fins i tot ocultes , i
Derrotant als enemics que apareixen durant cada nivell . Saltant sobre diversos enemics consecutivament es fa un combo , duplicant així els punts obtinguts normalment ia més una vida extra , encara que també es pot fer un combo saltant sobre una tortuga i pateándola cap 8 o més enemics et donen una vida extra . Però després de 8 enemics matats , del novè ara et dóna una vida extra cada enemic que matis .

Es una mica envolicat però es molt divertit el joc, us el recomano 🙂

Anuncis

Deixa un comentari sobre el que penses

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s